Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Torbe i privesci kao deo promotivnog materijala

Torbe i privesci su postali sastavni deo savremenog poslovanja i putovanja.

Uz pripremu materijala, zakazivanja sastanaka, veliku pažnju posvećujemo i pakovanju za poslovni put.

Garderoba i odgovarajući aksesoari u poslovnom svetu “igraju” važnu ulogu. Torbe i putovanja uvek idu jedno uz drugo.

Izborom pravih ne samo da ističete svoj poslovni stil već i odnos prema firmi koju predstavljate. Putne torbe i privesci treba da budu deo vašeg imidža.

Najbolji način da reprezentujete svoju firmu na putu jeste dobra torba konferencijska Barnet koja će poslužiti kao promotivni materijal.

Torbe i privesci su odlični promotivni materijal na putu

Smatra se da jedan od najkorisnijih medija za promotivno oglašavanje jesu promotivne torbe.

Danas ih srećemo u različitim oblicima, veličinama i upotrebi – od brendiranih plastičnih kesa i eko torbi, preko vrećica i ranaca sa logoom, pa do konferencijskih putnih.

putne torbe i privesci

Mnogi tokom putovanja umesto ručnog prtljaga koriste konferencijsku torbu, pa ona predstavlja odličan promotivni materijal. Personalizovana konferencijska torba ne samo da će pokazati vašu ozbiljnost u poslovanju, već i posvećenost promociji vaše kompanije.

Konferencijske torbe predstavljuju mobilnu reklamu na putu

Atraktivni logo i zanimljiv dizajn na konferencijskoj torbi privućiće poglede gde god se pojavite – u avionu, na poslovnom sastanku, seminaru… Baš poput brendiranih vozila ona predstavlja odličnu mobilnu reklamu vaše firme koja će vaš brend učiniti prepoznatljivim i izdvojiće vas iz mase konkurenata na tržištu.

Takođe, kako ste na putu stalno u pokretu upotrebom konferencijske torbe dobijate i veću pokrivenost, a samim tim i mogućnost proširivanja mreže klijenata. Putne torbe i privesci su zato idealan način da vaš logo vidi širi krug ljudi.

Konferencijske torbe daju veću moć vašoj kompaniji

Istraživanje je pokazalo da brendirana torba može uticati na veći razvoj brenda nego televizijska reklama u trajanju od dva minuta. Jer, za razliku od reklama koje su ograničene zakupljenim vremenom, konferencijske torbe traju znatno duže.

Materijal od kojeg se proizvode konferencijske torbe otporan je na habanje, kidanje i cepanje. Lako se održavaju jer ih možete prati kako ručno tako i mašinski bez opasnosti od oštećenja štampe.

putne torbe i privesci

Kairos birooprema u svom asortimanu nudi veliku izbor različitih konferencijskih torbi, te ćete vrlo lako naći aksesoar koji odgovara vašim potrebama i koji se lako uklapa u zamišljeni dizajn brenda.

Takođe, konferencijske torbe mogu biti savršen poklon za klijente i poslovne partnere. Na ovaj način dobićete nove ambasadore brenda, koji će učiniti da vaša kompanija dobije veću prepoznatljivost a samim tim moć na tržištu.

Konferencijske torbe kao promotivni materijal štede novac

Možda deluje neobično, ali posmatrano dugoročno one snižavaju troškove poslovanja. Bez obzira koliko visok iznos izdvojili za kupovinu konferencijske torbe kao promotivnog materijala, ona će vaše poslovanje razviti i podići na viši nivo, što ih čini veoma ekonomičnim.

Privezak za putnu torbu kao promotivni materijal na putu

Da bi putovanje proteklo u najboljem redu obavezno koristite privezak za putnu torbu sa vašim podacima. On vam omogućava da lakše identifikujete svoj prtljag u slučaju da postoji još neki istog dizajna, smanjuje rizik od krađe, kao i gubitka prilikom transfera na aerodromu.

putne torbe i privesci

Takođe, privesci za putnu torbu je odlični promotivni materijal na putu. Kompanije ih često koriste za identifikaciju grupnih putnika.

Personalizovani privesci mogu biti i lep poklon, te ćete, kao i u slučaju konferencijskih torbi, dobiti mogućnost širenja i veće prepoznatljivosti svog brenda u globalnom poslovanju.

Kairos birooprema predlaže Traveler model koji dolazi u više boja i pruža mogućnost vrlo pregledne štampe na malom prostoru. Na vama je samo da izaberete dizajn, a ovi atraktivni privesci reklamiraće vašu kompaniju širom sveta.

Related Posts