Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Termos kao promotivni materijal

Termos je veoma praktičan reklamni materijal.

Termos

Kada razmišljamo kako promovisati svoj brend, obično na pamet nam pada ulaganje u olovke, rokovnike, priveske. Iako vanvremenski, promotivni materijal za kancelarije i dalje ima veliku moć na korisnike proizvoda. Ipak, marketing tim jedne uspešne kompanije treba da pokaže svu svoju kreativnost. Jer u masi klasičnih reklamnih poklona, jedino će originalna reklama privući nove klijente, a samim tim vaš brend vinuti na prvo mesto među konkurencijom.

Zato je vreme da budžet za reklamu uložite u nešto sasvim nesvakidašnje, a to je termos!

Ukoliko niste sigurni da je ovo dobar promotivni materijal za vas, kompanija Kairos Birooprema vam skreće pažnju na njihov značaj u poslovnom svetu.

Prvi termos je napravljen krajem 19. veka

Prvi termos, odnosno vakumsku flašu dizajnirao je James Dewar 1892. godine. Ovaj škotski naučnik je vršio eksperiment za određivanje specifične toplote elementa paladijuma. Da bi zadržao paladijum na željenoj temperaturi napravio je posudu sa dvostrukim staklenim zidovima između kojih se nalazio vazdušni prostor. Dewarova posuda je vrlo brzo našla primenu u medicini za čuvanje vakcina i seruma na određenoj temperaturi.

Ipak, za komercijalizovanu upotrebu zaslužan je Reinhold Burger. Naime, ovaj duvač stakla je za porudžbinu napravio bocu po uzoru na Dewarovu koja je mogla da čuva nepromenjenim svoj sadržaj čak 24 časa. Vrlo brzo je shvatio da se ona može koristiti u svakodnevnom životu za čuvanje napitaka, pa je 1903. godine izum patentirao pod nazivom “thermmosflasche”. Naziv je nastao od grčke reči thermos što znači topline. Tri godine kasnije počela je masovna proizvodnja.

Poslednjih godina termos je pored klasične upotrebe dobio još jednu funkciju. Odnosno postao je značajan promotivni materijal.

Termos je idealan poklon za savremene poslovne ljude

Svi ljudi vole poklone koje mogu da koriste. To znači da će oni ostati lojalni vašem brendu ukoliko reklamni proizvodi nisu samo dekorativnog karaktera.

Iako su istraživanja pokazala da su reklamne šolje najupotrebljavaniji proizvod, mi vam predlažemo da svoju promociju podignete na viši nivo. Umesto šolje poklonite termos.

Imajte u vidu da moderni život odlikuje brz tempo, te zaposleni često na putu do posla ili sastanka vreme u prevozu koriste da popiju kafu ili pojedu zaboravljeni obrok.

Upravo će u tim situacijama termos kao promotivni materijal doći do izražaja. Jer za razliku od šolje koju koristite samo u kancelariji, ovi promo proizvodi imaju šire polje delovanja.

Termos je vodeći trend ove sezone među reklamnim proizvodima

Sve veća svest o zdravom životu prenela se na sve sfere poslovanja. Tako da glavni trendovi kada je promotivni materijal za leto u pitanju ističu značaj bavljanja sportom. Bez obzira da li ste krenuli u teretanu, na trčanje ili sa prijateljima igrate odbojku na pesku, organizmu treba obezbediti dovoljnu količinu tečnosti, a u tome vam može pomoći termos.

Ne samo da će vodu ili bilo koji energetski napitak održati hladnim i prijatnim, već je napravljen od kvalitetnog materijala. Na taj način omogućava korišćenje više sezona, a vama dugotrajnu reklamu.

Termos pruža mogućnost za jasnu i atraktivnu reklamu

Za razliku od olovaka i upaljača, kod termosa imate dovoljno prostora za kreiranje zanimljive reklame. Pored logotipa kompanije možete staviti i slogan ili fotografiju koja će privući poglede prolaznika.

Zahvaljujući najnovijim tehnikama štampe svoju ideju lako ćete pretvoriti u stvarnost, dok kvalitetni otisak garantuje jasnu vidljivost reklame.

Kompanija Kairos Birooprema u svom bogatom asortimanu ima prelepe modele termosa. Posetite nas, a naš tim će vam obezbediti savršenu reklamu na izabranom proizvodu.