Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Reklamni materijal za zimu

Reklamni materijal za zimu je najbolje marketing sredstvo u predstojećoj sezoni.

Iako zima kalendarski još nije stigla, hladni dani uveliko je najavljuju. Hteli mi to ili ne, naočare za sunce i majice zamenili smo kapama i toplim komadima.

U skladu sa novim godišnjim dobom smenjuju se i trendovi kada su u pitanju sistemi oglašavanja. Naime, uspešne kompanije znaju da promotivni materijal mora biti usklađen sa vremenskim prilikama. Jer, jedino ako je koristan potrošačima, donosi popularnost vašem brendu. Samim tim i bolju poziciju u odnosu na konkurenciju.

reklamni materijal za zimu - Kairos Birooprema

Reklamni materijal za zimu je sigurni put ka uspehu

Reklamni materijal kao osnov za dobro poslovanje doneće vam profit. On ispunjava očekivanja klijenata, a ovu činjenicu potvrđuju i brojne studije.

S obzirom da se odlikuje ne samo velikom upotrebljivošću, već i trajnošću, reklamni materijal za zimu korisnici rado čuvaju. Za razliku od drugih, čiji je prosečni period čuvanja 8 meseci, ovi promo proizvodi se koriste duže. Tako na primer reklamni kišobrani traju 14 meseci, kape 2 godine, a jakne i dukserice čak nekoliko sezona.

Zato, umesto majica, peškira i lopti, izaberite odgovarajući reklamni materijal za zimu. Na taj način osiguraćete da korisnici ne zaborave vašu kompaniju do početka letnje sezone.

Koji je dobar promotivni materijal za zimu otkriva vam Kairos Birooprema.

Reklamni materijal za zimu mora da vas ugreje!

Mnogima je novogodišnji promotivni materijal prva asocija za reklamu tokom hladnih dana.

Međutim, reklamni materijal za zimu ne treba ograničiti samo na praznična poklanjanja. Jer, on pruža mnogo više. Pre svega, savršen je način da vaša reklama ugreje klijente.

A u tome vam najbolje mogu pomoći jakne. Još 70-ih godina prošlog veka postale su jedan od načina reklamiranja. Dolaze u najrazličitijim trendovima – od sportskih, preko casual, pa do sasvim elegantnih. Vrlo lako ćete pronaći model koji odgovara vašem marketingu.

Takođe, jakne su napravljene od materijala vrhunskog kvaliteta, koji je otporan na habanje. Najsavremenija štampa na promotivnom materijalu garantuje postojanost i jasnu vidljivost. Ovo znači da će vaša reklama na njima izdržati nalete vetra, snega i drugih vremenskih neprilika. Zato će spremno dočekati narednu zimu za promociju.

Pored jakni, i kape su obavezni reklamni materijal za zimu. Atraktivni dizajn pretvara ih u trendi aksesoar, koji svi rado nose, bez obzira na pol i godine starosti.

 

Reklamni materijal za zimu čini prijatnijim hladne dane

Ima li šta lepše nego uživati u toplom domu dok napolju veje sneg? Šolja vrućeg čaja upotpuniće čitav doživljaj. Reklamne šolje su savršen poklon koji će usrećiti vaše potrošače.

Ukoliko, pak, želite da izađete iz tradicionalnih okvira, umesto šolja izaberite termos kao promotivni materijal. Osim u kući, može se koristiti i na putu do posla. Trend ispijanja tople kafe ili čaja, koji ste sami spremili, postoji u zapadnim zemljama već nekoliko decenija. Poslednjih godina primetan je i kod nas, što termos čini sve popularnijim u reklamnom svetu.

Kako ima dovoljno prostora za kreiaranje zanimljive reklame, sigurno smo da će on biti pravo osveženje prolaznicima tokom sumornih dana.

Reklamni materijal za zimu, jer je sezona putovanja!

Uvek je pravo vreme za putovanje. Zimi je ono ispunjeno skijanjem i novogodišnjim begom od gradske gužve.

Da bi pakovanje za put bilo kompletno, neophodni su neseseri. Zbog toga su oni idealni reklamni materijal za zimu. Velika površina pruža neograničene mogućnosti za reklamu. Uz logo dodajte i upečatljiv slogan ili grafički prikaz.

Raznovrsni reklamni materijal za zimu nudi Kairos Birooprema. Inspiraciju za vaše poklone potražite na našem sajtu promotivni-materijal.rs.

Related Posts