Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Reklamni materijal za svako poslovanje

Reklamni materijal za svako poslovanje donosi sigurnu promociju.

Marketing je ključ uspeha kompanije, a promo proizvodi njegovo sredstvo za postizanje cilja. Bez obzira da li predstavljate novi brend ili novi proizvod veoma je važno da se rangirate bolje kod potrošača u odnosu na konkurenciju.

U tome vam može pomoći dobar promotivni materijal. Međutim, u mnoštvu različitih proizvoda postavlja se pitanje koji je odgovarajući za vaše potrebe. U pojedinim situacijama neophodni su nesvakidašnji ekskluzivni reklamni proizvodi, događaji poput sajmova i manifestacija zahtevaju drugačiju pripremu, dok je reklamni materijal za svako poslovanje savršen kada ne želite da rizikuje sa svojom investicijom.

Kompanija Kairos Birooprema vam otkriva najpopularniji promotivni materijal koji je nezamenjiv u reklamnom svetu.

Šolje su najraspotranjeniji reklamni materijal za svako poslovanje

Iako mnogi misle da su upaljači i privesci najupotrebljavaniji reklamni materijal za svako poslovanje, zapravo su to šolje.

Naime, najnovija istraživanja pokazala su da više od polovine potrošača poseduje neku vrstu reklamne šolje. S obzirom da ne postoji osoba koja u toku dana ne popije kafu ili čaj, ovaj promotivni materijal je veoma koristan. Zato ne čudi što spada u jedan od omiljenijih.

Brendirane šolje nisu namenjene samo kao poklon vernim kupcima ili za promociju u kafićima i restoranima, već imaju značajnu ulogu i kod zaposlenih. Upotreba šolje sa logotipom sopstvene kompanije u kancelariji gradi pozitivnu sliku o vašem poslovanju koju će, sigurni smo, primetiti klijenti prilikom posete.

Olovke su najpoznatiji reklamni materijal za svako poslovanje

Hemijske olovke su najbolji izraz profesionalnosti. Njihovim poklanjanjem bićemo sigurni da su klijenti zapamtili našu reklamu, jer će ih koristiti svakodnevno.

Ujedno, elegante olovke sa natpisom kompanije su pravi mobilni reklamni materijal za svako poslovanje. Srećemo ih svugde – počev od kancelarija, preko sastanaka, pa do seminara. Na taj način povećava se prepoznatljivost vašeg brenda, jer reklama nije vidljiva samo krajnjem korisniku, već široj grupi, potencijalnih, potrošača.

Kako jednu olovku možete koristiti godinama, to znači da ne trebate stalno da izdvajate budžet za ovaj promotivni materijal.

promotivni materijal

Majice kao reklamni materijal za svako poslovanje

Iako stručnjaci na pitanje: „kako izabrati promotivni materijal“, obično, daju odgovor da on treba da bude u skladu sa trenutnim godišnjim dobom, majice izlaze iz okvira.

Čini se da nikada niko nije tvrdio da ima previše komada ovog odevnog predmeta u svom plakaru. One su odlične za spavanje, odlazak u teretanu, izlet u prirodi… Pa, ako ste rešili da poklonite majice kao promotivni materijal, potrudite sa da zanimljivom fotografijom i natpisom privučete pažnju kako bi ih klijenti rado nosili.

Prema brojnim studijama atraktivni dizajn, upravo, je glavni razlog da vaša personalizovana majica postane deo casual street style-a.

Koliku moć ima ovaj reklamni materijal za svako poslovanje potvrđuje i činjenica da danas društvene mreže, poput Instagrama, diktiraju trendove. Fotografiju korisnika koji nosi vašu majicu videće mnogobrojni pratioci, samim tim dobićete veću popularnost, bez dodatnog ulaganja u reklamu.

Kairos Birooprema ima najbolju ponudu reklamnog materijala koji odgovara svakom poslovanju. Celokopuni asortiman možete pogledati na sajtu promotivni-materijal.rs.

Related Posts