Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Reklamni materijal za putovanja

Reklamni materijal za putovanja je sastavni deo savremenog života.

Mnogima je prva asocijacija na putovanja neverovatna doza zabave, drugima dugoočekivani godišnji odmor, dok je trećima otkrivanje novih kultura i istraživanje neiscrpne istorije sveta.

Međutim, postoji i posebna grupa – u pitanju su poslovna putovanja! Gotovo da nema zanimanja koja ne zahteva put radi odlaska na seminar ili, pak, uspostavljanje novih kontakata kako bi se poslovanje proširilo.

Bez obzira da li putujete privatno ili poslovno, sigurni smo da ćete uz reklamni materijal za putovanja uživati u svakom trenutku.

Koji su najpopularniji proizvodi za putovanja otkriva vam u ovom blogu promotivni materijal Zemun, Kairos Birooprema.

Zašto treba investirati u promotivni materijal za putovanja?

Svakoga dana na aerodromima i autobuskim stanicama prođe hiljade i hiljade putnika. Zamislite samo koliko njih će uočiti logo vaše kompanije.

Takođe, na putu do hotela ili tokom obilaska grada reklamni materijal za putovanja atraktivnog dizajna privući će pažnju slučajnih prolaznika. Samim tim, ova mobilna reklama doprineće neverovatnoj vidljivosti brenda kakvu drugi promo proizvodi ne mogu da postignu.

Osim vidljivosti, reklamni materijal za putovanja je odraz vašeg imidža. Nemojte da zaboravite da su zaposleni glavni promoteri vaše kompanije, pa ništa bolje neće govoriti o profesionalizmu kao brendirani putni aksesoari, odnosno, doći će do izražaja pažnja koju svojim radnicima posvećujete.

Jastuče za putovanje Legero si

Jastuče kao nezamenljivi reklamni materijal za putovanja

Jastuče za putovanja spada u veoma koristan promotivni materijal, jer pruža neophodni odmor na putu. Zahvaljujući posebnom dizajnu u oblik slova U sprečeno je nepravilno držanje glave pa ćete biti naspavani i odmah spremni za poslovne izazove.

Iako su ih ranijih godina koristile samo avio kompanije tokom leta, danas imaju široku upotrebu. Nije redak slučaj da ih srećemo kod putnika pored nas. Gotovo je nemoguće neprimetiti jasno postavljen logo sa strane dok zanimljivi slogan ostaje upamćen i nakon puta.

Reklamni materijal za putovanja koji pruža sigurnost vašem prtljagu

Da bi putovanje proteklo u najboljem redu morate voditi računa o bezbednosti svojih stvari. Kako u mnoštvu prtljaga postoji verovatnoća da još neko ima kofer kao vaš, privezak za putnu torbu je savršeno rešenje.

Na njemu će stajati vaši podaci koji omogućavaju lakše identifikovanje pa ne postoji rizik od krađe ili gubitka. Ujedno, na njemu dominira i lep logo kompanije, koji će primetiti kako radnici na aerodromu ili stanici, tako i putnici dok čekate na polazak.

Uz personalizovani ranac, on postaje savršeni poklon za vaše klijente, jer čini da svako putovanje odiše stilom i elegancijom.

Ranac

Termos kao reklamni materijal za putovanja, jer vam je potrebno osveženje

Ukoliko putujete kolima, morate misliti i na osveženje. Ako želite da izbegnete zaustavljanja radi pauze za sok ili kafu, tu je termos. On će vam pomoći da ostanete budni i daće vam potrebnu energiju ispijajući omiljeni napitak koji ste sami pripremili.

Termos kao promotivni materijal je odličan komad i za privatna putovanja, jer će ga vaši klijenti koristiti tokom šetnje gradom ili, pak, na plaži u letnjim mesecima.

Kako je sezona godišnjih odmora pred nama, pravi je trenutak da izaberete reklamni materijal za putovanja. Najbolju ponudu i vrhunsku štampu pronaći ćete kod kompanije Kairos Birooprema.

 

Related Posts