Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni pokloni za 8. mart – naša ponuda

Promotivni pokloni za 8. mart ulepšaće ovaj dan vašim koleginicama i saradnicama.

Put do savremene poslovne žene bio je dug. Iako su danas pripadnice lepšeg pola ravnopravne sa svojim kolegama, u davna vremena to nije bio slučaj. U želji da dobiju bolje uslove rada radnice fabrike tekstila u Njujorku organizivale su 1857. godine protest.

Nažalost, policija ih je vrlo brzo rasterala. Međutim, ovaj neuspeli pokušaj nije oslabio njihov duh, pa su tokom narednih godina osnovale i razvijale svoje udruženje. Pola veka kasnije, istog dana i u istom gradu, čak 15.000 žena stupilo je u štrajk tražeći pravo glasa, kraće radno vreme i bolje plate. Iz Amerike protesti su prošireni širom sveta. U tu čast 1910. godine na Drugoj internacionalnoj konferenciji žena u Kopenhagenu proglašen je Dan borbe žena za njihova prava.

S obzirom da se ovaj dan bliži, pravi je trenutak da izaberete reklamni materijal namenjen samo damama. Koji su najbolji promotivni pokloni za 8. mart otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

Set rokovnik i olovka Reflet Nina Ricci

Promotivni pokloni za 8. mart koji zrače elegancijom

Verovali ili ne, ništa bolje ne govori o profesionalnom imidžu nego hemijske olovke. Sigurni smo da vam je bar jednom na poslovnom sastanku pažnju privukla elegantna olovka poslovnog partnera ili ste, pak, tokom seminara primetili atraktivni logo na personalizovanoj olovci osobe pored vas.

Te ne čudi što su hemijske olovke, baš poput ručnih satova, obavezni poslovni aksesoar. Ne samo da su mobilni promotivni materijal, već i veoma postojani. Dovoljno je samo da dotrajalu minu zamenite novom i omiljenu brendiranu olovku možete koristiti godinama.

Kako je ovo poseban dan za dame nikako nemojte da birate jeftine, plastične komade. Da bi vaša reklama na kancelarijskom priboru bila savršena, ovi promotivni pokloni za 8. mart moraju da plene prefinjenom formom.

Ukoliko želite da poklon podignete na viši nivo Kairos Birooprema predlaže set Reflet Nina Ricci, koji uz prelepu olovku sadrži i kožni notes.

Promotivni pokloni za 8. mart koji traju

Moderno poslovanje ne možemo da zamislimo bez sastanaka. Kako bi dame mogle lakše da ponesu potrebnu dokumentaciju, tu su konferencijske torbe.

Napravljene su od izdržljvog materijala koji je otporan na habanje, kidanje i cepanje, te pruža jasnu štampu koja neće izbledeti. Ujedno, imate dovoljno prostora da pored logotipa postavite i zanimljivi slogan ili sliku koja neće proći neopaženo.

Da su ovo savršeni promotivni pokloni za 8. mart govori i podatak da ih žene rado koriste kao ručni prtljag prilikom putovanja. Tako će, zajedno sa njima, vaša reklama putovati širom sveta.

ekskluzivni reklamni proizvodi

Promotivni pokloni za 8. mart namenjeni posebnim damama

Privesci su veoma povoljni, a praktični reklamni proizvodi koje svakodnevno koristimo. Međutim, oni mogu da budu mnogo više.

Poslednjih sezona od običnih predmeta postali su pravi modni dodatak koji se nosi na torbi. Glavni krivac za ovaj trend je Karl Lagerfeld, kreativni direktor modne kuće Chanel. Vrlo brzo svoje verzije privezaka predstavili su i drugi poznati dizajneri, da bi zatim postali i vodeći vip promotivni proizvodi.

Sigurni smo da ne postoji dama koja nije ljubitelj mode, pa ih ovi ekskluzivni reklamni proizvodi neće ostaviti ravnodušnim. Da biste pokazali kvalitet za koji se vaša kompanija zalaže izaberite neodoljive Cacharel priveske koje nudi kompanije Kairos Birooprema.

Čitavu ponudu poklona za 8. mart pogledajte na našem sajtu.

Related Posts