Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal i njegov značaj u poslovanju

Promotivni materijal je idealan način da unapredite svoje poslovanje i unapredite poslovnu strategiju dobijanja novih i očuvanja starih klijenata.

Sigurna sam da prva asocija starijih generacija na novogodišnju proslavu sa firmom jesu pokloni, tj.  kalendari sa logoom firme, lepi notesi sa gravurom i hemijske olovke koje je direktor delio svim zaposlenima.

Iako i dalje aktuelan, ovaj promotivni materijal spada u pravi vintage jer su ih zamenili mobilni telefoni i tableti.

Promotivni materijal kao način održavanja konkurentnosti

promotivni materijal

U cilju stalnog održavanja konkurentnosti firme sve veću pažnju poklanjaju promociji. Takav je slučaj i sa kompanijama u Beogradu. Od šolja sa kreativnim sloganima, preko torbi i majica sa logoom pa do raznih gedžeta.

Gotovo da nema proizvoda koji danas ne može poslužiti kao promotivni materijal.

Sa razvojem tehnike i stalnim inovacijama, promotivni materijal je podignut na viši nivo. Verovali ili ne, baš kao u modnom svetu, i u ovoj oblasti postoje trendovi.

Naime, svake godine u Las Vegasu se održava PPAI Expo, gde okupljeni mogu ne samo da se informišu o novinama, već i da razmene poslovna iskutva vezana za promotivni materijal.

I dok je 2017. godina bila u znaku tehnike među promotivnim materijalima, 2018. donela je retro vajb, a mi vam predstavljamo neke od trendova.

Šolje kao promotivni materijal

Šolje za kafu sa logom vaše firme, mogu poslužiti kao veoma zanimljiva reklama. Oblik šolje a i zanimljivu reklamu na njoj možete kreirati sami. Mi smo tu da svaku vašu zamisao realizujemo u najkraćem roku.

Majice sa logom vaše firme

 

promotivni materijal

Interesantne pamučne majice bile su i ostale potpuni hit. Od najrazličitijih boja i dezena, sigurni smo da svako ko se prošeta u njoj ulicama Beograda, a i dalje, biće primećen. To je komad garderobe koji je najnosiviji, pa je tako ulaganje u ovakvu vrstu reklamiranja definitivno isplativo.

Torbe kao promotivni materijal

Poslovna putovanja danas su postala naša svakodnevnica. A da ne biste više razmišljali da li će se vaš prtljag izgubiti prilikom transfera na aerodomu Kairos birooprema nudi veliki izbor privezaka za kofer koji ne samo da služi kao promotvni materijal već i kao bluetooth tracker pomoću koga ćete uvek znati gde su vam stvari.

promotivni materijal

Rančevi, neseseri i jastučići za putovanja su dobar način da se reklama vaše firme vidi i van granica naše zemlje.

Privesci za ključeve i USB memoriji

Privesci od drveta i plastike najrazličitijih oblika i dezena pravi su hit.

Na ovaj način ćete osigurati da vas se vaši poslovni saradnici sete gde god da krenu i da vaš logo bude uvek vidljiv.

U eri računara i diitalnog sveta, USB memorija je nešto što je svima potrebno. Ukoliko ga poklonite svom budućem ili sadašnjem klijentu, budite sigurni da ćete mu darivati nešto što je praktično i što će mu sbakog dana koristiti.

Promotivni materijal je najbolji način da u velikom stilu predstavite svoju firmu

Staklene tegle za sokove i osvežavajuće napitke je nešto u čemu ćete uživati u svakom trenutku!  Još ako se na njoj nalazi logo vaše kompanije, korist od nje je višestruka.

promotivni materijal

Složićete se, savršen promotivni materijal za klijente koji vam mnogo zneče i želite da im ukažete pažnju.

Kao što ste videli, postoje mnogi načini da na nenametljiv način i sa stilom promovišete svoju firmu. Promotivni materijal u vidu predmeta za svakodnevnu upotrebu je svakako veoma dobar poslovni potez.

Na vama je da nam saopštite ideju, a mi smo tu da je realizujemo, unapredimo i stvorimo od nje dobar promo proizvod!

Za više informacija pogledajte ponudu na našem sajtu www.promotivni-materijal.rs

Sa nadom u nove poslovne pobede, Kairos birooprema je uvek tu za vas.

Related Posts