Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal za relaksaciju i lepotu

Promotivni materijal za relaksaciju i lepotu često je zanemarena kategorija u poslovnom svetu.

Promotivni materijal predstavljaju proizvodi ukrašeni logotipom ili sloganom koji se koriste u marketinškim i komunikacionim programima.

Njihov zadatak je da promovišu kompaniju, korporativni imidž, brend ili događaj na sajmovima, seminarima i konferencijama.

Šta čini promotivni materijal za relaksaciju i lepotu?

Kao što im samo ime kaže, u promotivni materijal za relaksaciju i lepotu spadaju razni komadi koji imaju praktičnu primenu u svakodnevnom životu, a služe da ulepšaju naše slobodno vreme. To su pre svega, razne vrste lopte, frizbi, sportske flaše, kao i antistres i beauty artikli.

Sportska flaša kao promotivni materijal za relaksaciju i lepotu ističe zdrav način života

promotivni materijal za relaksaciju i lepotu

Potreba organizma za hidratacijom čini da flaša sportska Top form bude neophodna u svakodnevnom životu. Ona je korisna kako u teretani i na trčanju, tako i u kancelariji ili tokom šetnje.

Brendirane flaše za vodu daju poslovnim ljudima mogućnost da prikažu logotip svoje kompanije u svakom trenutku tokom čitave godine.

Sportska flaša je moderni promotivni materijal za relaksaciju i lepotu. Izrađene su od plastike, prenosive i lagane, te otporne na udarce, a svojim kvalitetom omogućavaju da vi i vaši klijenti možete iz njih dugotrajno da pijete vodu, sportska pića i ostala osveženja.

Korišćenjem sportske flaše kao promotivnog materijala vaša kompanija ne samo da postaje prepoznatljiva na tržištu, već stiče i reputaciju brenda koji podiže svest o značaju hidratacije za čovekov organizam.

Takođe, sportska flaša kao promotivni materijal za relaksaciju i lepotu pravi je izbor u slučaju sponzorstva tokom raznim sportskih aktivnosti i događaja. Tom prilikom logo i reklamna poruka vaše kompanije postaju sinonim za zdrav način života.

Frizbi i lopta su odlični promotivni materijal za relaksaciju i lepotu tokom leta

promotivni materijal za relaksaciju i lepotu

Ništa ne asocira više na leto nego plaža, morska voda i, naravno, lopta za plažu.

Bez obzira da li planirate druženje sa prijateljima, porodicom ili korporativni događaj personalizovane lopte su savršeni promotivni materijal za relaksaciju i lepotu. One su odličan, zabavan poklon ne samo za decu već i odrasle, a prednost se ogleda u mogućnosti njihovog korišćenja i narednog leta. To znači da će se logo vaše kompanije dugo pamtiti!

Pored lopti, i frizbi Joy spada u promotivni materijal za relaksaciju i lepotu tokom leta. Odličan je izbor za piknik ili kao poklon koji ćete deliti na sajmu. Na taj način će vaša kompanija biti atraktivnija posetiocima u odnosu na konkurente.

Antistres artikli kao promotivni materijal za relaksaciju i lepotu

promotivni materijal za relaksaciju i lepotu

Ako tražite jeftin promotivni proizvod koji će efikasno plasirati vašu marku, a takođe imati zdravstvene prednosti za vaše klijente, onda su antistres artikli najbolji izbor. Oni su više od zanimljivih igračaka, jer postoje naučni dokazi o njihovom izvanrednom uticaju na zdravlje.

Antistres artikli kao promotivni materijal za relaksaciju i lepotu su pogodni za kompanije u zdravstvenom sektoru – zdravstvene klubove, teretane, terapijske centre, medicinska i naučna preduzeća.

Ovi proizvodi mogu se koristiti i za svoju promociju kao i za druge firme, naročito, ako se ima u vidu koliko je danas poslovno okruženje stresno.

Kairos birooprema nudi raznovrsni promotivni materijal za relaksaciju i lepotu, prelepog dizajna i privlačnih boja. Na vama je samo da izaberete onaj koji najviše odgovara vašoj marketinškoj kampanji.

Related Posts