Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal za proleće

Promotivni materijal za proleće obradovaće vaše klijente.

Zima je konačno gotova! Gde god pogledamo čeka nas priroda koja se lagano budi. Procvale bašte svojim bojama mame osmehe na licima ljudi. Dok ptičiji cvrkut „razbija“ dnevnu monotoniju na koju smo bili navikli tokom hladnih meseci.

Sa dolaskom novog godišnjeg doba smenjuju se i reklamni proizvodi. Umesto snežnih planina bilbordi su, sada, ispunjeni morskim destinacijama, a šalove i kape za zimu u magazinima zamenili su lagani komadi odeće.

Da biste bili korak ispred konkurencije pravi je trenutak da izdvojite budžet za prolećni promotivni materijal za 2019. godinu. A šta će obeležiti ovu sezonu otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

promotivni-materijal-za-prolece-1

Promotivni materijal za proleće koji vas pokreće

Nema osobe na svetu koja nije željno čekala tople dane. Prijatni zraci sunca pozivaju nas da uživamo u njima. Počev od lagane šetnje obližnjim parkom, pa do dana provedenog u prirodi sa porodicom i prijateljima – sve je u u znaku sporta i fizičke aktivnosti.

Zato ne čudi što je reklama na kancelarijskom priboru ostala po strani, jer promotivni materijal za proleće ističe zdrav način života. Ništa ne prenosi bolje tu poruku do sportske flaše. Napravljene su od od lagane, a kvalitetne plastike, koja je otporna na udarce i padove. Te garantuje korišćenje više godina, a samim tim, vama, obezbeđuju dugotrajnu reklamu.

Imajući u vidu da je potrebno obezbediti telu dovoljno tečnosti u toku dana, sigurni smo da će brendiranu sportsku flašu rado koristiti svaki klijent, bez obzira na pol i godine starosti. Što je još jedan od razloga zašto treba investirati baš u ovaj promotivni materijal za proleće.

Promotivni materijal za proleće koji pruža najveću vidljivost

Baš kao što su jakne najpopularniji reklamni materijal za zimu, tako su dukserice obevazni promo proizvodi za proleće. One su odavno prešle put od obične radne odeće američkih rudara postavši nezamenjivi modni komad kako dnevnih kombinacija, tako i večernjih outfita.
Ukoliko ste rešili da dukserica bude vaš promotivni materijal za proleće nemojte da zaboravite na poruku koju prenosi. Odnosno, imajte u vidu da mora biti zanimljivog dizajna. Jedino na taj način ona će privlačiti poglede slučajnih prolaznika na ulici, kojima će slika i logo ostati u pamćenju. Što znači da će vaša kompanija dobiti veću popularnost, pa i bolju poziciju na tržištu.

Kišobrani kao promotivni materijal za proleće

Nažalost, omiljeno godišnje doba prate temperaturne oscilacije, a ni kišni dani nisu retkost. Upravo zbog toga i reklamni kišobrani spadaju u promotivni materijal za proleće.

promotivni-materijal-za-prolece-2

Ne samo da su praktični proizvod, već su reklamni materijal koji će vaš brend izdvojiti iz mase jednoličnih. Za razliku od upaljača i privezaka, kišobrani imaju široku površinu koja pruža mogućnost da kreirate jedinstveni personalizovani poklon za svoje klijente. Dovoljno je da imate maštoviti ideju, a stručni tim grafičara, uz najsavremenije tehnike štampe, pobrinuće se da dobijete originalnu promociju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najkvalitetniji promotivni materijal za proleće pronaći ćete u bogatoj ponudi kompanije Kairos Birooprema. Celokupni asortiman možete pogledati i na sajtu promotivni-materijal.rs.

Related Posts