Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal za leto

Promotivni materijal za leto čini posebnu, ali značajnu grupu reklamnih proizvoda.

Topli dani sa temperaturama oko 30 stepeni Celzijusovih najavljuju skori dolazak leta. Novo godišnje doba donosi dugoočekivane odmore na moru. Kao i niz sportskih aktivnosti na otvorenom i kulturnih dešavanja poput brojnih koncerata, filmskih svečanosti i raznih dečijih festivala.

Zato je pravi trenutak da se vlasnici preduzeća zapitaju kako promovisati svoj brend u predstojećoj sezoni. Jer, je potrebno odabrati dobar promotivni materijal koji će ljudi koristiti tokom letnjih dana.

Kairos Birooprema vam predstavlja must have promotivni materijal za leto.

Peškiri su glavni promotivni materijal za leto

Prva asocijacija na leto jeste leškarenje na plaži uz šum talasa. Ovo uživanje podrazumeva i obavezne peškire. Zato ne čudi što mnogi stručnjaci ističu da su, upravo, oni glavni rekvizit ne samo na plažama, već i na bazenima i gradskim kupalištima.

Promotivni materijal za leto

Promo peškiri su prava prilika da predstavite svoj brend. Istraživanja pokazuju da su oni najizdržljivi promotivni materijal za leto jer mogu da traju i preko 10 godina. To znači da ćete bez dodatnog ulaganja imati dugoročnu reklamu.

Zamislite, koliko će novih, potencijalnih korisnika videti vaš brend ili uslugu na peškiru već u prvoj godini na godišnjem odmoru. Na taj način dolazi do širenje mreže klijenata i daljeg razvoj kompanije. Naravno, da bi brendirani peškir privukao pogled prolaznika, on mora biti atraktivnog dizajna i štampe vrhunskog kvaliteta kako bi bila vidljiva tokom godina i godina upotrebe.

Promotivni materijal za relaksaciju i lepotu je sinonim za promotivni materijal za leto

Prateći svetske trendove koji propagiraju zdrav način života, većina kompanija, danas, svojim personalizovanim poklonima naglašava značaj bavljanja sportom. Topli dani su idealno vreme da se više posvetite svom telu, te je promotivni materijal za leto obavezan i u ovoj oblasti.

Promotivni materijal za leto

On obuhvata razne sportske flaše koje možete koristiti u svakom trenutku – u teretani, na trčanju, tokom šetnje… Izrađene su od plastike i otporne na udarce, pa nećete morati da brinete o postojansti svoje reklame na njima.

U promotivni materijal za relaksaciju i lepotu spadaju i frizbi i lopta za plažu. Bez obzira da li planirate druženje sa prijateljima ili korporativni piknik bez njih ne možemo da zamislimo leto. Dodatni plus: brendirana lopta i frizbi nisu samo igračke za decu, već predstavljaju zabavu za čitavu porodicu.

Majice i kačketi su najupotrebljavaniji promotivni materijal za leto

Iako majice i kačketi nisu nov promotivni materijal, ovog leta akcenat je na zanimljivom dizajnu. Zato, vreme je da uložite u kreiranje jedinstvenog i prepoznatljivog odevnog komada. Jedino tako ćete oduševiti brojne klijente pa će oni vrlo lako postati deo ne samo sportske opreme već i njihove casual garderobe.

Takođe, majice kao promotivni materijal mogu biti i deo poslovnog looka vaših zaposlenih. Ovom njihovom upotrebnom razvijate kod svojih radnika veći osećaj pripadnosti, kao i veću motivanost na postizanje boljih rezultata u timu. Dok se kod klijenata stvara sigurnost da će posao biti obavljen profesionalno i tačno.

Kairos Birooprema nudi raznovrsni promotivni materijal za leto. Na vama je samo da izaberete onaj koji najviše odgovara vašoj marketinškoj kampanji.