Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal za kancelarije

Promotivni materijal za kancelarije predstavlja idealan način da vaš brend bude u rukama ciljne publike.

Kompanije često koriste ove personalizovane poklone za lansiranje različitih proizvoda i usluga na online i offline tržištima. Nudeći promotivni materijal za kancelarije svojim postojećim kupcima, one dobijaju maksimalnu izloženost na poslovnim portalima.

Dobar promotivni materijal za kancelarije je najbolja marketinška strategija

Svako poslovanje želi da stvori solidne, dugoročne odnose sa klijentima.

Uz promotivni materijal za kancelarije možete se obratiti svojim klijentima i zaposlenima, da pokažete koliko vam je stalo do njih i da ih cenite. Iako je ovo koncept koji postoji već dugi niz godina, njegova moć ostaje zapažena, nezamenljiva i upečatljiva.

Reklamni proizvodi  jačaju odnose između poslovnih saradnika

Promotivni materijal za kancelarije ne samo da je neophodan za funkcionisanje u poslu, već stvara značajnu vezu između saradnika.

Davanje drugoj kompaniji poklon sa vašim logotipom, kao što su USB memorije, olovke, notesi. Tu si i zidni i stoni kalendari, podloge za miš, satovi za kancelarije isl. garantuje brz povraćaj ulaganja tržišne investicije. Jer, nema boljeg načina da zadržite svoju kompaniju u mislima kupaca nego da postavite svoj logo i kontakt informacije na visokofunkcionalne kancelarijske materijale.

Promotivni materijal za kancelarije

Kako zaposleni u kancelariji često pozajmljuju olovke i drugi pisani pribor, to vam omogućava da vaš brend bude prikazan ne samo originalnom primaocu, već široj publici, čime će povećati svoju prepoznatljivost.

Ekskluzivni reklamni proizvodi za kancelarije čine posebnu grupu poklona koji su idealni za dugogodišnje poslovne partnere ili, pak, ukoliko želite da u posebnoj situaciji naglasite kvalitet svog brenda.

Promotivni materijal za kancelarije ne poklanja se samo za novogodišnje praznike!

Iako se mnoge kompanije odlučuju da svojim klijentima poklone promotivni materijal za kancelarije uoči novogodišnjih praznika, treba istaći da je uvek pravo vreme za njih!

Oni imaju uticaj na svet reklame tokom čitave godine, a naročito su popularni na sajmovima, projektima ili poslovnim sastancima kada se razmjenjuju pokloni između različitih kompanija.

Tom prilikom veoma je važno da tim stručnjaka izabere promotivni materijal za kancelarije koji je u skladu sa poslovanjem vaših saradnika.

Promotivni materijal za kancelarije namenjen je i zaposlenima

Promotivni materijal za kancelarije

I velike i male kompanije vode računa o svojim zaposlenima. Oni su važan deo poslovanja i šta god da rade, utiče direktno ili indirektno na napredak same kompanije.

Osim plata i dobar promotivni materijal za kancelarije pruža pohvalu za odlično obavljen posao. On ne košta mnogo, a omogućava zaposlenima da se osećaju cenjenim i značajnim.

Statistika pokazuje da su zadovoljni zaposleni produktivniji i efikasniji. Tada rade više, imaju veću motivaciju za nove poslovne zadatke. Takođe, spremni su za prekovremeni rad i, pre svega, lojalni su kompaniji.

Na ovaj način kompanija ne samo da “dobija” bolje radnike, već i sigurnost da je oni neće napustiti. Sve ovo bi moglo da dovede do gubljenja u vremenu i novcu za regrutovanje i obuku novih.

Promotivni proizvodi Beograd Kairos Birooprema ima najbolju ponudu raznovrsnog promotivnog materijala za kancelarije, koji će na pravi način predstaviti i promovisati vaš brend.