Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivni materijal za 2019. godinu – Nastavite u pravom smeru

Promotivni materijal za 2019. godinu je glavni marketing alat.

Nova godina je stigla! To znači da je potrebno napraviti nove planove, postaviti nove ciljeve, izabrati reklamni materijal.

Prelepi novogodišnji pokloni za klijente, sigurno, su oduševili potrošače. Međutim, da biste ih zadržali morate konstantno održavati pažnju originalnom reklamom.

Iako su se poslednjih godina mnoge kompanije okrenule digitalnom marketingu, imajte u vidu da najveći uticaj imaju promo proizvodi koje kupci mogu da koriste u svakodnevnom životu. Što znači da će ovaj vid oglašavanja biti vodeći i u ovoj godini.

Da biste osigurali svoju poziciju među jakom konkurencijom, pravi je trenutak da razmisliti kakav vam promotivni materijal za 2019. godinu treba.

Reklamni materijal kao osnov za dobro poslovanje

Promotivni materijal za 2019. godinu – Klasika je uvek u modi

Reklama na kancelarijskom priboru uvek je u trendu. Zapravo, ona je sastavni deo poslovanja, kojim se neguju dobri odnosi kako sa partnerima, tako i sa zaposlenim.

Hemijske olovke i brendirani rokovnici se koriste tokom čitave godine. Srećemo ih u kancelarijima, na poslovnim sastancima, seminarima. Pa će vaša reklama na njima biti prikazana ne samo onom kome je namenjena, već široj publici.

Kvalitetni komadi funkcionalnog dizajna sa diskretnim natpisom govore mnogo o profesionalnoj strani i odnosu prema poslu. Zato, umesto, standardnog kancelarijskog pribora svoju reklamu postavite na luskuzne poklone. U pitanju su ekskluzivni reklamni proizvodi koje potpisuju poznati svetski brendovi, kao što su Cacharel, Hugo Boss, Cerruti, Nina Ricci.

Upravo ovakav skupoceni promotivni materijal za 2019. godinu u svojoj ponudi ima kompanija Kairos Birooprema.

Promotivni materijal za 2019. godinu prema sezoni

Ukoliko se pitate “kako izabrati promotivni materijal za 2019. godinu”, najjednostavniji način je da donesete odluku prema sezoni za koju vam je potrebna reklama.

Naime, svako godišnje doba donosi prepoznatljive prozvode. Majice i peškiri su najbolji promotivni materijal za leto, dok za hladne mesece tu su jakne, šalovi i kape za zimu. Na ovaj način potrošači će odmah koristiti dobijeni poklon, pa ne preti opasnost da on bude zaboravljen na dnu plakara.

Jakna softšel Protect Women

Promotivni materijal za 2019. godinu – Dajte lični pečat svojoj reklami

Svaka kompanija koja vodi računa o svom poslovanju zna koliki značaj ima dobar promotivni materijal. Te ne čudi što industrija ovih proizvoda ubrzano raste. Samo u prošloj godini na svetskom nivou potrošeno je preko 20 milijardi dolara na reklamne proizvode, tj. zabeležen je porast od 5,9 odsto.

S obzirom da je ponuda velika, čini se da je sve već viđeno. Obični privesci ili upaljači nisu atraktivni potrošačima. Zato, pokažite svoju kreativnost i ponudite originalne poklone koji će vašu reklamu izdvojiti iz mase jednoličnih. Tako, na primer, reklamne šolje zamenite termosom, koji ima višestruku namenu. Osim u kancelariji, poslovni ljudi ga mogu koristiti i tokom izleta ili rekreacije.

Takođe, svoje promo poklone umesto u papirnim ili plastičnim kesama “upakujte” u posebnu ambalažu. Shopping torbe su pravo rešenje za to. Ne samo da čitav promotivni materijal za 2019. godinu podižu na viši nivo, već omogućuju dovoljno prostora za kreiranje zanimljive reklame.

Najraznovrsniji promotivni materijal za 2019. godinu, kao i najkvalitetniju štampu na njemu pronaći ćete kod kompanije Kairos Birooprema.

Related Posts