Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Promotivne kese – upakujte svoj brend u savršen poklon

Promotivne kese predstavljaju obavezni reklamni materijal za svaku priliku.

Promocija je ključna ne samo za uspeh, već i opstanak kompanije. Ona čini brend privlačnim za ciljne potrošače.

Da je investiranje u dobar promotivni materijal isplativo govori i istraživanje koje je sproveo The New York Times. Na osnovu statističkih podataka potvrđeno je da reklamni proizvodi povećavaju broj lojalnih kupaca za 17 odsto.

Promotivne keseS obzirom da vizuleni doživljaj kod većine potrošača igra presudnu ulogu, preporučljivo je da svaki poklon ima elegantno pakovanje, a u tome vam mogu pomoći promotivne kese.

Koliki značaj imaju promotivne kese otkriva vam u ovom blogu kompanija Kairos Birooprema.

Promotivne kese imaju dugu i interesantnu istoriju

Vekovima su ljudi koristili torbe od jute i drugog platna za nošenje hrane. One su bile veoma izdržljive, ali je prozvodnja bila veoma skupa. Papir se, sa druge strane, proizvodio po znatno nižoj ceni.

Imajući u vidu isplativost, Francis Wolle, učitelj iz Pensilvanije, je 1852. godine izumeo mašinu za proizvodnju papirnih kesa. Izgledom su podsećale na koverte, te nisu obezbeđivale dovoljno prostora za stvari. Zbog toga je, 2 decenije kasnije, Margaret E. Knight izvršila redizajn.

Međutim, ni ove kese nisu mogle uspravno da stoje. Pa je Charles Stilwell 1883. godine patentirao model sa nagnutim stranama. Početkom 20. veka prodavac iz Minesote, Walter Deubener je usavršio postojeću kesu dodajući joj ojačanja i ručice.

Vrlo brzo veliki lanci marketa i robnih kuća su uvideli njihove prednosti, pa su počeli da ih koriste kao promotivni materijal sa odštampanim logotipom.

Promotivne kese grade imidž brenda

Svest o očuvanju prirode sredine poslednjih godina je na prvom mestu u svakom poslovanju.

Ako se ima u vidu da je za razgradnju jedne plastične kese potebno više vekova, ne čudi što su promotivne kese sve više u upotrebi.

One danas nisu namenjene samo za kupovinu u prodavnicama. Već ih, uz shopping torbe, koriste kompanije za pakovanje svog promotivnog materijala.

Promotivne kese

Na taj način vaša reklama na kancelarijskom priboru dobija sasvim novi nivo. Ne samo da će klijenti biti zadovoljni dobijenim poklonom, već im promotivne kese govore o profesionalnom pristupu i odgovornosti kompanije, što pruža pozitivnu sliku širem krugu potrošača.

Promotivne kese su savršeni dodatak reklamnom materijalu

Decembar označava početak prazničnog darivanja. Ima li šta lepše do poklona u vidu skupocene hemijske olovke, elegantnog rokovnika ili bilo koji novogodišnji reklamni materijal upakovan u brendiranu kesu. Kada su vip promotivni proizvodi u pitanju promotivne kese su must have detalj.

S obzirom da imaju veliku površinu, promotivne kese pružaju dovoljno prostora za grafičko rešenje, te pored vizuelnog identiteta, njima možete preneti i jasnu poruku. Naime, atraktivni dizajn i kvalitetna štampa na promotivnom materijalu izdvojiće ih iz mase jednolične ambalaže na ulici. Samim tim je zagarantovano da će privući pažnju potencijalnim kupcima.

Promotivne kese spadaju u povoljne proizvode, što je još jedna prednost njihove upotrebe, jer nećete morati da izdvajate veliki budžet, a dobićete savršenu reklamu.

Promotivne kese

Upotpunite svoje reklamni materijal prelepom personalizovanom kesom iz bogate ponude kompanije Kairos Birooprema.

 

Related Posts