Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Privesci kao idealan promotivni materijal

Privesci su jedan on najčešćih suvenira koje donosimo sa putovanja. Takođe, oni su dobar promotivni materijal za predstavljanje vašeg biznisa.

Privesci imaju dugu istoriju

Prema istorijskim podacima privesci su nastali 1922. godine, a za njihov razvoj zaslužan je Herluf Johnson. Međutim, novija istraživanja govore da oni postoje hiljadama godina, protežući se širom sveta. Naime, drevne civilizacije koje su napredovale dovoljno da razviju sistem ključeva, sigurno su napravile i spravicu za njihovo držanje.

Preteča privezaka koristila se u Srednjem veku u vidu velikih prstenova na koje su kačeni ključevi, a pravi proboj kao reklamni proizvodi doživeli su, sa poboljšanjem tehnika proizvodnje plastike polovinom 20. veka, znatno pre nego što su upaljači ušli u svet marketinga.

Idealan promotivni materijal

 

Privesci

Privesci su danas jedan od najtraženijih proizvoda koji se koriste u reklamne svrhe. Razlozi za to su brojni.

Pre svega, potrošači vole promotivni materijal koji mogu svakodnevno da koriste i upravo kompanijama od kojih dobijaju takve proizvode daju svoje poverenje.

Pri svakom otključavanju vrata stana, kancelarije ili auta, privezak na ključu će vas podsetiti na brend. Kako su izrađeni od kvalitetnih materijala i veoma izdržljivi mogu se koristiti duži niz godina što podrazumeva i bolju vidljivost vašeg poslovanja kod potencijalnih klijenata. Ujedno, privesci spadaju u prenosive proizvode, jer se vrlo lako premeštaju sa jednog seta ključeva na drugi, a samim tim bude interesovanje kod velikog broja ljudi.

Privesci su veoma povoljni promotivni materijal

Često je u poslovanju teško ostvariti balans između kvaliteta i troškova, jer za dobru promociju je potrebno izdvojiti veći budžet. Međutim, ovo nije slučaj kada su u pitanju privesci. Oni spadaju u jeftine promo poizvode pa ćete vrlo brzo vratiti uloženu investicu za njih.

Privesci

Danas postoji širok asortiman privezaka različitih vrsta, materijala, oblika i boja što omogućava da ih lako prilagodite svom logotipu. Takođe, postoji mnoštvo korisnh kombinacija sa njima, poput otvarača za flaše, metra ili, pak, držača za torbu koji su veoma popularni kod pripadnica lepšeg pola.

Brendirani privesci postali su modni aksesoar

Od kako je 2013. godine čuveni Karl Lagerfeld debitovao sa šarmantnim Karlito priveskom. Ovaj privezak je napravljen po njegovom luku i privesci za ključeve dobili su tada sasvim novo značenje.

Oni su jedan od onih šik detalja koji uvek privlače pažnju ljubitelja mode. Kad god izvadite ključeve iz tašne i zazveckate njima stavljajući ih na sto pogledi prisutnih biće uprti u privezak zanimljivog dizajna.

Pored klasične namene, oni su postali sastavni deo omiljenog ženskog aksesoara – torbe, tako da svetski poznati kreatori svake godine u svojim kolekcija donose maštovite modele ovog ukrasa.

Bogatu ponudu Kairos Birooprema čine i ekskluzivni reklamni proizvodi među kojima se posebno izdvajaju neodoljivi privesci poznate francuske kuće Cacharel sa kojima će vaš brend osvojiti srca svih dama.