Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Praznični pokloni za klijente

Praznični pokloni za klijente ulepšaće praznične trenutke.

Kraj godine u poslovnom svetu uvek je turbulentan. Direktori i vlasnici upoređuju ostvarene rezultate sa postavljenim ciljevima i prave planove za nove poslovne izazove.

Međutim, dolazak praznika ima i lepšu stranu, a to su korporacijske proslave. Veče ispunjeno smehom i veseljem sa kolegama svi željno čekaju. Dok promotivni materijal kao aktraktivni poklon čini slavlje savršenim.

Ranijih godina samo su se u ovo doba poklanjali promo proizvodi. Iako, danas, oni imaju mnogo veću ulogu, novogodišnji pokloni za klijente i dalje su na prvom mestu po značaju u marketingu.

Najpopularniji promotivni materijal za praznike otkriva vam kompanija Kairos Birooprema.

Zašto su praznični pokloni za klijente važni?

Praznični pokloni za klijente su najbolji način za iskazivanje poštovanja. Na taj način pokazaćete da oni nisi za vas obično sredstvo za postizanje cilja, već značajna karika u poslovanju čije mišljenje uvažavate.

Ujedno, ovo je pravi trenutak da istaknete svoju kreativnu stranu. Zato, umesto klasičnih poklona, priredite svojim klijentima pravo iznenađenje. Sigurni smo da će biti impresionirani trudom koji ste uložili. Pa će ovi pokloni za klijente dobiti i veću pažnju, jer će navesti potrošače da se zapitaju kakav će novi proizvod vaša kompanija lansirati.

Vanvremenski pokloni za klijente

Kada su pokloni za klijente u pitanju prva asocijacija mnogima je reklama na kancelarijskom priboru.

Brendirani rokovnici, elegantne olovke ili setovi spadaju u pravu klasiku sa kojom nećete pogrešiti. Zapravo, to je reklamni materijal koji je uvek u trendu, te vrlo lako možete pronaći dizajn koji odgovara vašem vizuelnom identitetu.

Kako izabrati promotivni materijal

Takođe, praznični pokloni za klijente spadaju u mobilnu reklamu. Njih srećemo na sastancima, seminarima, prilikom potpisivanja ugovora. Na taj način vaši klijenti postaju ambasadori vašeg brenda obezbeđujući da širi krug ljudi sazna za proizvode i usluge koje nudite.

Pokloni za klijente koji su moćna reklama na putu

Sa povećanjem svesti o očuvanju životne sredine i izbacivanjem iz upotrebe plastičnih kesa shopping torbe su postale nezamenljivi reklamni proizvodi. S obzirom da nisu sakrivene od očiju javnosti one pružaju odličnu reklamu za koju vam ne treba dodatno ulaganje.

Ukoliko, pak, želite da proširite vidljivost van svog grada, izaberite kao novogodišnji poklon konferencijsku torbu. Jer, nije redak slučaj da se one koriste na putovanjima kao ručni prtljag. Napravljene su od materijala koji ne samo da je otporan na habanje, kidanje i cepanje, već se lako održava. Što garantuje da štampa na promotivnom materijalu biti postojana.

Ovi pokloni za klijente odišu neverovatnom dozom profesionalizma koju će vaši klijenti, svakako, prepoznati.

Luksuzni praznični pokloni za klijente

Izgradnja jakih odnosa sa klijentima je glavni cilj reklamnih poklona. Vaši najvredniji saradnici zaslužuju da im pokažete zahvalnost za ostvarenu saradnju, naročito u ovo doba godine.

Privesci

U tome vam mogu pomoći vip promotivni proizvodi. Oni spadaju u posebnu grupu prazničnih poklona, koji se izdvajaju po kvalitetu i dizajnu. Upravo zbog toga ekskluzivni reklamni proizvodi se čuvaju dugo godina i imaju specijalnu vrednost za vaše klijente.

Najraznovrsnije poklone za klijente pronaći ćete u ponudi kompanije Kairos Birooprema. Čitav asortiman možete pogledati na sajtu promotivni-materijal.rs.

 

 

Related Posts