Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Pepeljare kao reklamni materijal

Pepeljare ili piksle predstavljaju sud koji služi za odlaganje pepela cigareta, cigara i tompusa. One, takođe, dugi niz godina spadaju u najpopularniji promotivni materijal.

Reklamni materijal je obavezan u savremenom poslovanju. On pomaže kompaniji da predstavi svoje usluge ili proizvode. Ujedno, osigurava put ka prvom mestu na konkuretnom tržištu.

Pepeljare

Danas postoji veliki broj proizvoda koji se koriste kao reklama, pa nije redak slučaj da vlasnici i direktori preduzeća imaju dilemu kako izabrati promotivni materijal. Odnosno, koji će pokloni ispuniti sva očekivanja potrošača i omogućiti najbolju promociju.

Kairos Birooprema vam skreće pažnju da su, upravo, pepeljare kao reklamni proizvodi sigurna investicija.

Pepeljare su nastale u 19. veku

Iako su prvobitni oblici postojali od davnina, pepeljare kakve danas poznajemo nastale su u 19. veku. Zapravo, razvile su se istovremeno kada i upaljači.

Kako je sve veći broj žena počeo da puši pepeljare su od proste forme prešle u moderni dizajn. Naime, pripadnice lepšeg pola nisu želele da koriste primitivne piksle. Jer su one do tada važile isključivo za muški predmet.

Zbog toga su pepeljare dobile novi oblik koji je ukrašavan raznim crtežima. Najčešće su to bili cvetni aranžmani ili pastoralne scene devojaka koje šetaju kroz živopisne pejzaže. Pojedine su, čak, predstavljale pravi luksuz sa oblicima u vidu ženskih haljina ili životinja.

Možemo slobodno da kažemo da su od 1900. godine pepeljare postale mala umetnička dela koja su oslikavale život datog perioda. Tako su, vremenom, prirodni elementi zamenjeni pin-up devojkama Zatim rock i punk detaljima.

Danas klasičnu formu krase atraktivna grafika i promotivna rešenja, te polako postaju fensi promo proizvodi.

Pepeljare su reklamni materijal koji ima široku upotrebu

Srbija se nalazi na drugom mestu po broju pušača u Evropi. To znači da upotreba brendiranih pepeljara “pokriva” široku mrežu potencijalnih klijenata. Naročito ako se ima u vidu da postoje kazne za bacanje opušaka izvan piksle. Pa, prilikom gašenja omiljenog poroka, pušače će sigurno privući zanimljiv logotip ili slogan na pepeljari.Pepeljare

Pepeljere najčešće srećemo kao promotivni materijal za cigarete. Međutim, one nisu namenjene samo pušačima. Jer, u kafićima i restoranima moraju da stoje na svakom stolu, pa i delu za nepušače.

Osim u ugostiteljskim objektima one su deo kancelarija. Gde se poseban akcenat stavlja na upotrebu pepeljara sa sopstvenim loogom. Na taj način vaši saradnicima mogu da uvide koliku pažnju posvećujete očuvanju imidža svog brenda.

Dodatne poene u odnosu na konkurenciju sigurno ćete postići ukoliko pepeljare poklonite klijentima.

Pepeljare pružaju mnoštvo mogućnosti za promociju

Pepeljare su uglavnom napravljene od stakla, plastike, keramike, metala. Visok kvalitet materijala garantuje dugotrajnu upotrebu, a samim tim vama reklamu u koju nećete morati stalno da ulažete.

Najčešće su kružnog oblika sa ravnim dnom i stranicama koje imaju zaobljene žljebove za postavljanje cigareta. Ovakav oblik omogućuje dovoljno prostora da prikažete kreativnu ideju. Kombinacija slova i slike, uz obavezni logotip učiniće vaš brend prepoznatljiv, dok kvalitetna štampa obezbeđuje ne samo jasnu vidljivost, već i postojanost reklame.

Pepeljare

Kompanija Kairos Birooprema u svom asortimanu nudi različite modele pepeljara po najpovoljnijim cenama. Naš tim stručnih grafičara stvoriće za vaš vizuelni identitet originalni dizajn.

Related Posts