Cart

O nama

VIŠE OD POKLONA | KREATIVNA REŠENJA ZA VAŠE KAMPANJE

Kairos Birooprema vam želi pružiti više od poslovnih poklona za vaše saradnike i kolege.

Želimo da vam ponudimo vrhunsko i kompletno rešenje – promotivi poklon, dizajn i štampa na jednom mestu.

Bilo da je reč o promotivnoj olovci, majici ili brendiranom reklamnom proizvodu, svrha promo poklona uvek je ista. Cilj je da poklonite promo dar koji će primoca razveseliti, a u isto vreme i verodostojno predstaviti i promovisati vaš brend.

Budite sigurni da je sa nama vaš vizualni identitet siguran. Logo, tipografija i korporativne boje su samo deo priče koju stavramo. Poruka vaše kompanije mora biti izražena kroz celokupan koncept, odnosno kroz interakciju promotivnog proizvoda, dizajna, teksta i slike.

Sa nama vaša firma može ispričati najbolju moguću priču. Nije važno tražite li nešto malo, veliko, zabavno, neobično ili kreativno zajedno ćemo pronaći reklamni poklon koji će idealno ispričati priču koju želite da se čuje.

Raduje nas  Vaš dolazak!

KREATIVNI DIZAJN

Nudimo kreativna rešenja za vaše kampanje. Tu smo da realizjemo svaku vašu želju.

realizacija kairos beograd zemun

SVE NA JEDNOM MESTU

Sve na jednom mestu, od poklona, dizajna do realizacije. Mesto dobro promotivnih proizvoda.

PODRŠKA 24/7

Na raspolaganju smo vam za svako vaše pitanje. Slobodno nas kontaktirajte. Tu smo za vas.

sta mi radimo

Šta mi radimo ?

Bavimo se promotivnim poklonima, dizajnom i štampom. Za vas kreiramo kampanje, bilo da je reč o promotivnoj majci, olovci, peškiru ili reklamnom proizvodu. Naš cilj je da budete zadovljni našim uslugama, al isto takođe cilj je da promo dar koji poklonite primaocu treba da ga razveseli i da promoviše vaš brend.

nasa misija

Naša misija

Naša misija je da našom ponudom proizvoda i usluga uz stručne i motivisane radnike pružimo najbojle usluge našim klijnetima. Kroz širok spektar proizvoda, pružamo našim klijentima sigurnosti koji se zasniva na dugoročnom poverenju. da rastom i dobrim poslovanjem osiguramo dobit za kompaniju.

Naša vizija

Naša vizija je da budemo kompanija koja stalno postavlja više standarde kako u poslovima kampanja, tako i u oblasti življenja i koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa i kreira. Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja posluje sa vremenom koje dolazi.