Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

O nama

Kairos Birooprema – mesto dobrih promotivnih proizvoda

Više od poklona | Kreativna rešenja za vaše kampanje

promotivni materijal

Kairos Birooprema vam želi pružiti više od poslovnih poklona za vaše saradnike i kolege.

Želimo da vam ponudimo vrhunsko i kompletno rešenje – promotivi poklon, dizajn i štampa na jednom mestu.

Bilo da je reč o promotivnoj olovci, majici ili brendiranom reklamnom proizvodu, svrha promo poklona uvek je ista. Cilj je da poklonite promo dar koji će primoca razveseliti, a u isto vreme i verodostojno predstaviti i promovisati vaš brend.

Budite sigurni da je sa nama vaš vizualni identitet siguran. Logo, tipografija i korporativne boje su samo deo priče koju stavramo. Poruka vaše kompanije mora biti izražena kroz celokupan koncept, odnosno kroz interakciju promotivnog proizvoda, dizajna, teksta i slike. 

Sa nama vaša firma može ispričati najbolju moguću priču. Nije važno tražite li nešto malo, veliko, zabavno, neobično ili kreativno zajedno ćemo pronaći reklamni poklon koji će idealno ispričati priču koju želite da se čuje.

Doživljaj koji osetite kada uživo birate promotivni materijal još je uvijek presudan prilikom samog izbora odgovarajućeg reklamnog poklona. U našem showroomu možete pogledati velik broj promo artikala iz našeg kataloga i uveriti se u njihov visok nivo izrade i kvaliteta bez obzira da li je reč o promotivnoj hemijskoj olovci, promo usb sticku, reklamnom kišobranu ili solarnom punjaču!

Raduje nas  Vaš dolazak!