Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Novogodišnji promotivni materijal

Novogodišnji promotivni materijal je odličan način da svoj brend etiketirate i pokažete svojim klijentima i zaposlenima da brinete o svakom detalju.

Nova godina je na pragu, već uveliko kuca na vrata. Praznični duh se oseća na svakom ćošku, a prelepo okićen grad, unosi dodatnu euforiju.

Novogodišnji promotivni materijal za svaki biznis

novogodisnji promotivni materijal

Bilo da imate mali biznis ili ste već zakoračili u ozbiljnije poslovne poduhvate, sa promotivnim materijalom nikada nećete promašiti. Nova godina je odlična prilika da skrenete pažnju na svoj brend, ukoliko je reč o malom biznisu, a ako ste pak, veća firma, onda je ovo odličan način da svojim klijentima pokažete da brinete o njima u svakom momentu.

Novogodišnji promotivni materijal – za i protiv

Ukoliko u vama još uvek postoji neodumica o tome da li je ovo dobar marketinški potez, pokušaćemo da vam pomognemo u rezrešenju iste.

Novogodišnji promotivni materijal je savršeno rešenje za vaš biznis, jer će na taj način vaši postojeći klijenti dobiti osećaj pripadnosti vašem brendu, i to u pravo vreme, kada smo svi skloni takvim emocijama više nego u bilo kom drugom dobu godine. Nove klijente ćete sigurno privući, jer je sasvim izvesno da će dobar novogodišnji materijal biti primećen.

novogodišnji promotivni meterijal

Ukoliko na papir stavite benefite i troškove ovog poslovnog poduhvata, sasvim smo sigurni da će lista koristi biti veća. Mogli bismo reći da je jedini trošak sama izrada promotivnog materijala, što je zanemarljiva stavka u odnosu na ono šta vam novogodišnji promotivni materijal može doneti.

Novogodišnji promotivni materijal – ideje

reklamni proizvodi

Ideja za promotivni materijal za Novu godinu je mnogo, a mi ćemo iz naše ponude izdvojiti neke najzanimljivije.

Rokovnik kao savršen novogodišnji promotivni materijal je pun pogodak. Stari su već uveliko ispunjeni, tako da svoje postojeće klijente, ali i zaposlene, obradujte prelepim rokovnicima iz naše ponude.

Kakvi bi to rokovnici bili bez prelepe roler hemijske olovke ili naliv pera?

Kompletirajte poklone za svoje zaposlene i klijente, sigurni smo da osmesi na licu neće izostati.

Sve što je potrebno za funkcinisanje jednog poslovnog čoveka je dobar rokovnik i pribor za pisanje. Ali postoje i prateći promotivni materijali koji će vam olakšati poslovni dan. U doba digitalizacije, prosto je nezamisliv poslovni dan bez USB memorije. Tu su i kalendari koji će vas uvek podsetiti na važne događaje.

promotivni proizvodi

 

S druge strane, ukoliko želite da privučete nove klijente, promotivne zimske kape su savršen poklon kao novogodišnji promotivni materijal.

Kairos birooprema je tu da realizuje svaku vašu zamisao

Sigurni smo da nećete pogrešiti za koji god novogodišnji promotivni materijal se odlušili.

Za sve savete Kairos promotivni materijal je tu, stoga ne oklevajte da nas pozovete, a kompletnu ponudu promotivnog materijala pogledajte na našem sajtu (www.promotivni-materijal.rs)

 

 

Related Posts