Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Četiri razloga zašto izabrati majice kao promotivni materijal

Majice kao promotivni materijal su jedan od najboljih marketing alata.

Reklamni proizvodi predstavljaju proizvode ukrašene logotipom ili sloganom čiji je zadatak da promovišu kompaniju, korporativni imidž, brend ili događaj na sajmovima, seminarima i konferencijama.

Ako ste vlasnik preduzeća, verovatno ste u potrazi za idejom kako promovisati svoj brend. U tome vam može pomoći nekoliko tehnika. Najbolji efekat imaju pokloni za klijente koje će oni dugo da koriste. Upravo takvi pokloni su majice kao promotivni materijal.

Kairos Birooprema vam skreće pažnju na njihov značaj u poslovnom svetu.

Majice kao promotivni materijal jesu pokretni promo proizvodi

Najznačajnija upotreba majica jeste besplatna reklama koju ona pruža. Sa njima ćete najlakše podiće svest kod potrošača i preneti poruku ciljnoj grupi.

Naime, svaki put kada klijent ili saradnik prošeta majicu sa vašim brendom, on, neposredno, doprinosi većoj vidljivosti kompanije.

Imajte u vidu da su danas društvene mreže veoma popularne i da se broj posetioca na njima broji u milionima. To znači da kada neko objavi fotografiju sa vašom majicom, vi tada, zapravo, dobijate besplatnu reklamu.

Majice kao promotivni materijal razvijaju timski duh

Majice kao promotivni materijal nisu namenjene samo klijentima. One su odlično sredstvo komunikacije i među zaposlenima.

Mnoge kompanije koje se bave uslužnim delatnostima nalažu svojim radnicima da nose majice sa logotipom kao deo uniforme. Ovo dovodi da izraženijeg osećaja pripadnosti. Time, zaposleni postaju motivisani da bolje obavljaju poslovne zadatke, pa i opšta produktivnost rada raste. Ovo je veliki uticaj za razvoj kompanije koji imaju majice kao promotivni materijal.

 

Majice kao promotivni materijal

Takođe, majice su promotivni materijal za sajmove i razne sponzorisane događaje. Sa njima vaši zaposleni, kao glavni promoteri brenda, imaju dress code. Na taj način odajete utisak vrhunskog profesionalizma što se pozitivno odražava na imidž firme.

Majice kao promotivni materijal pružaju najveću površinu za vašu reklamu

Baš kao peškiri, i majice omogućavaju dovoljno prostora za rad. Pored logotipa kompanije možete staviti i poruku, fotografiju ili bilo koje drugo kreativno rešenje.

Naime, majice kao promotivni materijal, zbog svojih dimenzija, su odlična zamena malim bilbordima. Ne samo da su jeftinije, već i traju dugi niz godina, za razliku od bilborda i drugih vidova oglašavanja koji zavise od vremena zakupa reklamnog prostora.

Majice kao promotivni materijal nude neograničene mogućnosti

Majice su vlasnicima kompanija poput belog slikarskog platna umetnicima. Pomoću njih možete da iskažete svu svoju kreativnost. U saradnji sa grafičkim dizajnerima otvaraju se beskrajne mogućnosti. A zahvaljujući savremenim tehnikama štampe koje garantuju vrhunski otisak, vaša reklama će biti jasno vidljiva.

Majice kao promotivni materijal

Takođe, majice su dostupne u različitim vrstama i napravljene od različitih materijala, pa ćete vrlo lako pronaći model koji odgovara vašem brendu.

Kompanija Kairos Birooprema u svom bogatom asortimanu reklamnih proizvoda nudi unisex, ženske, kao i polo majice. Dodatni plus, kod nas ćete na jednom mestu pronaći odgovarajući model, idejno rešenje i kvalitetnu štampu.