Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Tri razloga zašto su kuhinjski setovi dobar promotivni materijal

Kuhinjski setovi su poslednjih godina sve popularniji promotivni materijal.

Osnivanje firme nosi izvesni rizik. Što dokazuju i brojne kompanije koje su, i pored dobre ideje, propale već u drugoj godini poslovanja.

Stručnjaci njihov neuspeh objašnjavaju nepostojanjem promocije, tj. nedovoljnim ulaganjem u reklamu. Jer, jedino dobar promotivni materijal obezbeđuje vidljivost i prepoznatljivost vašem brendu. Zapravo, on je svojevrsno sredstvo komunikacije sa potrošačima, koji vam pruža značajne povratne informacije.

U većini slučajeva odgovor na pitanje: “kako izabrati promotivni materijal“ vezuje se za vanvremenske proizvode. Iako hemijske olovke, privesci, brendirani rokovnici i dalje igraju značajnu ulogu u marketingu, ponekad nisu dovoljni. Da biste sačuvali stečeno poverenje klijenata, ali i privukli pažnju potencijalnih, neophodan vam je novi promo materijal koji izlazi iz klasičnih okvira. Upravo takav efekat donose kuhinjski setovi.

Kompanija Kairos Birooprema vam otkriva zašto u reklamni materijal za 2019. godinu trebate da uvrstite i kuhinjske setove.

Kuhinjski setovi odgovaraju svakom godišnjem dobu

Svi vole poklone vezane za hranu. Bez obzira da li ste istinski gurmani ili samo uživate u pripremi jela za svoje najbliže, jedno je sigurno – personalizovani set noževa ili komplet za picu doneće sasvim novo mišljenje o brendu.

Čak i kada završite sa upotrebom, odloženi kuhinjski setovi su savršeni dekor vašem kuhinjskom enterijeru. Pa ne čudi što su ovo reklamni proizvodi koji se sa posebnom pažnjom čuvaju, ali i pokazuju prijateljima.

I dok su mnogi promo proizvodi sezonski određeni, kuhinjski setovi se koriste tokom čitave godine. Dok kvalitetni materijal od kog su napravljeni obezbeđuje višegodišnju upotrebu. Samim tim vašoj kompaniji donosi kontinuitet u reklamiranju, bez dodatnih ulaganja.

Kuhinjski setovi pokazuju vašu kreativnu stranu

Baš poput majice kao promotivni materijal, tako i kuhinjski setovi pružaju dovoljno prostora za reklamu.

Elegantno pakovanje je kao prazno slikarsko platno koje čeka da na njega pokažete svoju maštu. S obzirom da imaju širinu, uz logotip vaše kompanije obavezno dodajte slogan ili diskretnu skicu kojom ćete preneti poruku ciljnoj grupi potrošača.

Da biste bili sigurni da je vaša reklama dovoljno atraktivna tu je stručni tim grafičkih dizajnera Kairos Biroopreme. Dok najsavremenija štampa na promotivnom materijalu garantuju ne samo jasni otisak, već i postojanost tokom dugogodišnje upotrebe.

kuhinjski setovi promo materijal

Setovi za kuhinju su praktični

Reklamni materijal ne treba samo lepo da izgleda, već mora da bude koristan za primaoca. Odnosno, klijenti formiraju pozitivno mišljenje o vašem brendu ukoliko su dobili poklon koji mogu svakodnevno da koriste.

Prema najnovijim studijama čak 85 odsto neopredeljenih kupaca daće poverenje vašoj kompaniji nakon primljenog promo poizvoda koji je, zaista, funkcionalan. Što je još jedan od razloga da izaberete kuhinjski set za svoju promociju.

Naime, nakon napornog dana na poslu ili brojnih porodičnih obaveza nema ništa lepše do opuštanja uz čašu dobrog vina i omiljeni sir. Ili, možda, biste radije veče proveli u društvu prijatelja uz film i nezaobilaznu picu? Sigurni smo da će, tada, brendirani set noževa za sir ili picu oduševiti vaše goste.

Ukoliko želite originalni promotivni materijal koji daje najveći efekat izaberite neki od prelepih kuhinjskih setova iz ponude kompanije Kairos Birooprema.

 

Related Posts