Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal

Kačketi i kape su savršeni reklamni materijal svake kompanije.

Reklamni proizvodi su oduvek bili efikasno sredstvo u promociji. Tokom 20. veka razvila se marketing strategija zasnovana upravo na ovim poklonima. Jer, svi volimo besplatne stvari, naročito one koje su nam korisne. Novija studija je pokazala da 87 odsto ljudi koji dobiju neki od reklamnih proizvoda isti čuva duže od godinu dana što ima veliki uticaj na prepoznavanje brenda. Zahvaljujući ovim povratnim informacijama, danas, svaka kompanija bez obzira na veličinu, izdvaja budžet za dobar promotivni materijal.

Ukoliko se pitate kako promovisati svoj brend, Kairos Birooprema vam predlaže da izaberete idealne poklone za svaku priliku. U pitanju su kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal.

Kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal razvili su se preko sporta

Iako su kačkete i kape još u davno vreme koristili poljoprivredni radnici širom sveta, značajnu upotrebu doživeli su početkom 20. veka. Zapravo, njihova komercijalizacija započela je zahvaljujući bejzbolu i Babe Ruthu. Čuveni igrač je na utakmicama nosio kačket sa oznakom tima, a često i sa njihovom maskotom. Te su kačketi i kape dobili sasvim novu ulogu. Da je reč o efikasnom reklamnom materijalu govori i podatak da je Babe Ruth kačket na aukciji prodat za čak 328.000 dolara!

Kape i kačketi

Bez obzira na ovaj neverovatni iznos treba imati u vidu da kačketi i kape spadaju u povoljni, a efikasan reklamni materijal. Pa ih vlasnici rado biraju za predstavljanje brenda ili novog proizvoda.

Kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal bez obzira na godišnje doba

Kačketi i kape su univerzalni odevni komad. Nose ih podjednako i žene i muškarci, kao i deca. Takođe, možemo ih sresti na raznim mestima i u svakom godišnjem dobu.

Kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal pružaju brojne prednosti. Pre svega odlikuje ih visoka vidljivost, jer su odličan dodatak casual outfitu. Prema istraživanjima sprovedenim u Americi kačketi i kape tokom svog veka trajanja imaju 3.136 prikaza. To znači da sa samo 35 komada možete dobiti preko 100.000 potencijalnih klijenata. Što je znatno više nego da koristite bilo koji drugi proizvod.

Takođe, kačketi i kape su veoma otporni, pa će vaša reklama trajati dugi niz godina bez dodatnog ulaganja. Zbog toga ih pored kompanija koriste i nekomercijalne organizacije, za aktivnosti podizanja svesti i finansiranje.

Kačketi i kape kao savršeni reklamni materijal ističu značaj zdravog života

Kačketi i kape mogu biti savršen promotivni materijal za relaksaciju i lepotu. Naime, mnoge kompanije prate svetske trendove u pogledu promovisanja zdravog načina života. Zbog toga, promotivni materijal u toj oblasti ima sve veću popularnost. Pored vanvremenskih majici, tu si i razne flaše za vodu i peškiri koji su neophodni prilikom svih vannastavnih aktivnosti.

Kape i kačketi

Ipak, najupotrebljavaniji, upravo, su kačketi i kape. Oni su pravi izbor u slučaju sponzorstva tokom raznih sportskih manifestacija. Te ih možemo videti ne samo među sportistima, već kod navijača koji se preko omiljenog tima identifikuju sa vašim brendom.

Kačketi i kape mogu biti i promotivni materijal za sajmove. Zajedno sa majicama oni čine savršenu reklamu koju nose vaši promoteri. Uz ovakav vizuelni identitet podela promotivnog materijala je efikasnija, a celokupni imidž kompanije atraktivniji.

Kompanija Kairos Birooprema u svom bogatom asortimanu ima veliki izbor kapa i kačketa različitih boja i dizajna.