Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Jakne – promotivni materijal koji će vas ugrejati

Jakne su savršeni promotivni materijal za jesen i zimu.

Baš kao što se moda menja iz sezonu u sezonu, tako se promo proizvodi smenjuju sa dolaskom novog godišnjeg doba. I dok su majice kao promotivni materijal vladali toplim letnjim mesecima, hladne dane obeležiće drugi tekstilni proizvodi, a među njima posebno se izdvajaju jakne.

Ulaganje u dobar promotivni materijal je od suštinskog značaja ne samo za uspeh već i opstanak kompanije na konkuretnom tržištu. Imajući to u vidu, svaki direktor koji nastoji da očuva imidž svog brenda mora da prati koji je najpopularniji promotivni materijal tokom godine.

Kairos Birooprema vam skreće pažnju zašto je pravi trenutak da izdvojite budžet za promotivne jakne.

Jakne spadaju u moderne promotivne proizvode

Prva asocija na jakne kao promotivni materijal jesu čuvene vetrovke. Reč je o prilagodljivoj odeći napravljenoj da štiti od vetra. Pa odatle i popularan naziv. Namenjena je neformalnom oblačenju kako kod muškaraca tako i kod žena.

Spada u noviji reklamni materijal jer je nastala 70-ih godina prošlog veka. Međutim, njena preteča postoji više od 500 godina. Naime, smatra se da vetrovka poreklo vodi od parke Inuita koja je pravljena od dvoslojne kože da bi se zadržao topao vazduh kao izolacija.

Ove jakne adaptirali su zapadni polarni istraživači krajem 19. i početkom 20. veka, a vrlo brzo njihove modifikovane verzije su ušle u sportsku garderobu. Te su postale standardni komadi za skijanje i druge zimske sportove. Posle Drugog svetskog rata, razvoj najlona i drugih veštačkih tekstila zamenio je upotrebu kože u proizvodnji jakne. Poseban napredak došao je otkrićem vodootpornih, izolacionih materijala koji su doveli do stvaranja današnje vetrovke.

Značaj jakne u reklamne svrhe uvidela je kompanija John Rissman iz Čikaga koja je dovele do njene komercijalizacije.

Jakne nude dugotrajnu reklamu

Ove jakne su napravljene od 100 odsto najlona. Iako su lagane konstrukcije, materijal je vrhunskog kvaliteta i otporan na habanje. Odnosno, dizajniran je tako da izdrži nalete vetra, kiše i drugih spoljašnjih uticaja. Samim tim i vaša reklama opstaje.

Savremene tehnike štampe dodatno pružaju garanciju da grafika na jakni neće izbledeti. To znači da nećete morati naredne jeseni da ulažete u jakne kao promotivni materijal, jer će one trajati dugi niz godina. Ujedno, vaš logotip će biti vidljiv gde god se nosi.

Jakne su promotivni materijal koji greje

Svaki čovek voli poklone. Čak i ako je u pitanju promotivni materijal. Prema istraživanjima 87 odsto ljudi koristi personalizovane jakne duže od godinu dana. Razlog za to je očigledan. Jakne su, kao i kačketi i kape, neophodna garderoba tokom hladnih dana. Jedino one mogu da vas ugreju, dok atraktivni dizajn je savršeni dodatak vašem casual outfitu koji će vas izdvojiti iz mase.

To znači da dobijene jakne stvaraju zadovoljstvo kod korisnika koji postaju lični promoteri vašeg brenda. Ujedno, njihova lojalnost utiče na formiranje pozitivnog mišljenja kod potencijalnih kupaca.

Promotivne jakne motivišu zaposlene

Jakne nisu namenjene samo kao poklon za klijente. Njima možete da obradujete i svoje zaposlene. Ovim znakom pažnje pokazaćete kolegijalnost. Ujedno, motivisaćete svoje radnike na postizanje novih rezultata.

Takođe, jakne sa logoom firme mogu biti dao uniforme. Na taj način ne samo da će vas potrošači lakše prepoznati, već razvijaju osećaj pripadnosti kod zaposlenih.

Jakne

Jakne su odlična reklama na sportskim manifestacijama tokom hladnih dana. Jer, štite od hipotermije tokom izlaganja niskim temperaturama.

Kompanija Kairos Birooprema u svom bogatom asortimanu reklamnih proizvoda nudi različite modele ženskih i muških jakni.

Related Posts