Cara Dušana 164, Zemun
+381 11 3161172

Dukserica kao promotivni materijal

Dukserica je odličan način da se vaš brend vidi.

Reklamiranje je ključno za razvoj kompanije, a dobar promotivni materijal je njegova osnova. Tako da se savremeni marketing, pored velike digitalizacije, najvećim delom zasniva na poklonima za klijente. Oni su sigurni put da izgradite poslovni imidž i steknete prednost u odnosu na konkurenciju.

Ujedno, promo proizvodi su savršeno sredstvo za dobijanje povratnih informacija o korisnosti proizvoda ili usluga koje nudite. Samim tim i svojevrsna mera uspeha kompanije.

DuksericaMeđutim, reklama se ne odnosi samo za pokretanje biznisa ili promene u radu. Nakon višegodišnjeg postojanja, u jednom trenutku, može doći do stagniranja, pa i opadanja, poslovanja. Da biste povratili interesovanje svojim kupcima ne morate uvoditi novine u kompaniji, već je dovoljan novi promo materijal.

Ako je vreme da investirate u reklamni materijal, a niste sigurni koji da izaberete, Kairos Birooprema vam skreće pažnju na dukserice.

Dukserica – ideja se razvila još u 12. veku

Verovali ili ne, dukserica je nastala od odeće koju su nosili srednjevekovni monasi u Evropi. Takođe, jedna njena preteča dolazi od normandijskog radnika. Naime, “capa” je predstavljao kratki ogrtač sa kapuljačom, a služio je za zaštitu od hladnoće ljudima koji rade na otvorenom.

Prva prava dukserica nastala je 30-ih godina 20. veka. Nju je u svet garderobe, ali i reklame, uvela kompanija Champion. Vrlo brzo, od radne odeće dukserica je postala obavezni modni komad. Pa ne čudi što su svi čuveni kreatori do sada predstavili svoju verziju.

Međutim, dukserica je najveću popularnost kao promotivni materijal doživela sa filmom „Roki“. Tako da su od 70-ih godina mladi širom sveta počeli da nose dukserice sa logotipima svojih škola i univerziteta. Sa sportskih dešavanja, ona je postala sastavni deo marketing strategije, te je, danas, viđamo i na starijoj populaciji.

Dukserica pruža neograničene mogućnosti

Pre svega, dukserica je poklon koji potrošači mogu da koriste, što potvrđuju i brojna istraživanja. Čak 87 odsto ljudi koji dobiju brendiranu duksericu koriste je nekoliko sezona. Na taj način vi imate reklamu koja ne zahteva stalna ulaganja.

Ovi reklamni proizvodi imaju veliku moć i na nove ili neopredeljene potrošače, jer je 85 odsto veća verovatnoća da će izabrati vašu komaniju, a ne konkurentsku, ukoliko su dobili zanimljivu duksericu.

Ipak, imajte u vidu, da bi ona bila nosiva mora da bude atraktivnog dizajna. Lepo „upakovani“ slogan, osvežen logo i privlačna grafika pretvoriće vašu personalizovanu duksericu u pravi tredni komad koji će privlačiti poglede slučajnih prolaznika.

Kairos Birooprema dukserica – sinonim za kvalitet

Promotivni materijal Zemun, Kairos Birooprema u svojoj ponudi ima različite modele dukserica. Te ćete vrlo lako pronaći boju koja se slaže sa vašim vizuelnim identitetom ili željenom promocijom.

S obzirom da su izrađene od najkvalitetnijeg materijala, odlikuje ih izuzetna trajnost, uz lako održavanje. Dok velika površina obezbeđuje dovoljno prostora za reklamu. Zapravo, dukserica je poput slikarskog platna na koji možete preneti svoju ideju. A zahvaljujući našem talentovanom i iskusnom timu grafičkih dizajnera svaka vaša zamisao biće pretvorena u stvarnost.

Podarite svom poslovanju lični pečat, uvrstite u promotivni materijal Kairos Birooprema duksericu. A kao posebni dodatak uz nju predlažemo da izaberete ranac, koji će savršeno upotpuniti vašu reklamnu kampanju.

 

Related Posts